Om företaget

Om företaget

En del av en större helhet

Wall Totalentreprenad är en del av Wall Group AB. Inom totalentreprenad fokuserar vi på renoveringar, utbyggnader och nybyggnationer. Vi arbetar med stora och små uppdrag åt både privatpersoner och företag.

Kontakta oss via mail eller telefon för att prata med någon av våra projektledare om dina byggplaner. Antingen bokar vi in en tid för ett möte där vi gemensamt kan diskutera projektet eller så återkommer vi med offertförslag inom kort.

Försäkring, garanti och certifikat

Vi är måna om såväl våra anställdas som våra kunders trygghet. Därför är vi ansvarsförsäkrade hos försäkringsbolaget Gjensidige som hjälper till om en olycka eller något annat oplanerat skulle inträffa. Vi lämnar också garanti på utfört arbete för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg med att anlita oss.

Våra hantverkare är certifierade plattsättare enligt Plattsättningsentreprenörers Riksförening och behöriga att arbeta i våtrum enligt Byggkeramiksrådets certifikat. Våra anställda bär också ID06 för att hjälpa till att skapa en trygga arbetsmiljö.

Övrig information